כניסה
למנויות
צרו קשר

סלט זוקיני של מסעדת ארטישוק. קליל, מרענן ומושלם לקיץ

מחפשת סלט מרענן שיככב אצלך בצהריים או בערב ויהיה שונה ומרענן?
הזוקיני הטרי, שמקבל כאן טיפול מינימלי אך מדויק, משתלב נהדר עם חמיצות הלימון, הארומה של הנענע והבזיליקום, והופך למנה מושלמת בכל תפריט דיאטה ים תיכונית או תזונה מאוזנת לירידה במשקל.

הסלט הזה הוא דוגמה לכך שפשטות יכולה להיות אלגנטית – ובעיקר טעימה.

רכיבים:
זוקיני טרי (אין צורך לבשל)
חומץ תפוחים
מלח ים
פלפל שחור
מיץ לימון
עלי בזיליקום
עלי נענע

אופן ההכנה:
פורסות את הזוקיני לרצועות דקות בעזרת קולפן ג'וליאן.
מאחדות את כל הרכיבים בקערה, מערבבות בעדינות – וזה מוכן.

כיצד לשלב בתפריט?
מדובר במנה עשירה בנוזלים, דלה בקלוריות וחופשית לשילוב כמעט בכל ארוחה.
מתאימה כתוספת לצלחת.

אין בה רכיבי שומן או פחמימה - כך שהיא "ניטרלית תזונתית" ברוב התפריטים.

כדאי לדעת:
זוקיני הוא מקור טוב לויטמין C, מגנזיום ואשלגן – תומכים בעיכול, איזון נוזלים ושמירה על אנרגיה לאורך היום.
הוספת נענע ובזיליקום מחזקת את הפעולה האנטי־דלקתית ומוסיפה רעננות טבעית.

ערכים ל־100 גרם ללא שמן:
קלוריות 22 KCAL
חלבון 0.9 גרם
פחמימות 4.0 גרם
שומנים 0.2 גרם

הכנת את הסלט?
צלמי ושלחי בקבוצה ואם את לא מכוח החמש את מוזמנת לתייכ אותנו בצילום ברשתות החברתיות, ממש נשמח לראות!

הסלט הזה הוא תזכורת נוספת שאת יכולה לבחור קלילות, בריאות וטעם ולהנות מתהליך ירידה במשקל

להאמין. לפעול. להגשים.